Facebook
Blogger


Cégismertető

"Hisszük, hogy az elégedett vevő a legjobb referencia!"

Cégünk acélszerkezetek gyártásával foglalkozik. Az általunk alkalmazott technológiák gyors és gazdaságos kivitelezést, gyártást tesznek lehetővé.

Profilunk: acélszerkezetek gyártása, kapuk, kerítések, korlátok, rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, portálok egyedi fémszerkezetek készítése. Idom anyagokból és kovácsolt acélokból egyaránt tervezünk és kivitelezünk.

Múlt és a jövő anyaga a fém, esztétikus és tartós eszközök gyártását, kivitelezését teszi lehetővé. Mind ipari, mind otthoni felhasználásra rendkívül előnyösen alkalmazható. Ez a gyártási mód ötvözi a legmodernebb alapanyagok felhasználását, lényegesen alacsonyabb gyártási költségeket, valamint rendkívül gyors kivitelezést tesz lehetővé. Mind formailag, mind méretekben csak a fantázia szabhat határokat. Figyelembe véve az előnyös tulajdonságait, feltétlenül komoly alternatíva a jelenben és a jövőre nézve is.

Cégünk maximálisan igyekszik kielégíteni és megvalósítani elvárásait. Korrekt, rugalmas üzleti szellemmel és kiváló minőségű alapanyagokkal állunk rendelkezésére. Vállalkozásunk jól képzett szakember gárdával rendelkezik, ezért is tudunk kimagasló garanciális feltételeket biztosítani.

Előre is köszönjük bizalmát!


kovacsoltvas.lap.hu |  kerites.lap.hu |  garazskapu.lap.hu
Youtube
Pinterest
Google+