Facebook
Blogger


Előtetők készítése

Üveg előtetők és polikarbonát előtetők készítése Budapesten és környékén, valamint országszerte


Előtetők

Előtetők

Az előtetők számos felhasználási célt szolgálhatnak. Előtető készülhet feljáró, terasz, erkély, bejárat, valamint gépkocsi beálló fölé. Egy biztos, zuhogó esőben nem kellemes a bejárati ajtó előtt a kulcsunkat keresgélni, vagy csupán csak felmenni a lépcsőn, kiszállni a kocsiból. Az előtetők megvédik önt az időjárás viszontagságaitól.

Az előtetők elkészítése során nagyon fontos, hogy a tető és a szerkezet megfelelően nagy terhelhetőségi képességgel rendelkezzen – gondoljunk csak a télen rá nehezedő hó súlyára. Azonban nem elég csak ezzel számolni, olyan további tényezőket is figyelembe kell venni a tervezés során, mint a szél nyomó- és szívó ereje, a korrózióvédelem, illetve a megfelelő rögzítési módok megválasztása.

Szakembereink több évtizedes múlttal rendelkeznek az előtető szerkezetek készítése terén. Nagy gondot fordítunk mind a tervezésre, mind a kivitelezésre, hogy Ön pontosan azt kapja, amit akar.

Napjainkban kifejezetten divatosak az üveg és a polikarbonát előtetők. Cégünk elsősorban a polikarbonát előtetők kivitelezésével foglalkozik – annak előnyös tulajdonságai miatt, de természetesen igény szerint elkészíthetjük tartókonzolos vagy pontfogásos üveg előtetőjét is.

Polikarbonát előtetők

A polikarbonát előtetők nem csupán esztétikailag nyújtanak kellemes látványt, hanem kiváló optikai és mechanikai tulajdonságokkal, hang- és hőszigetelő-, illetve ütésálló képességgel is rendelkeznek, védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen is.

A polikarbonát előnye az üveggel szemben a hideg hajlíthatósága, a súlya, a „törhetetlensége”, a hőszigetelése (a sugárzott hő 40-60%-át elnyeli) és nem mellékesen az ára.

Polikarbonátból íves felületek is kialakíthatóak, így aki nem elégszik meg egy sima, egyenes előtetővel, az is megtalálja számítását.

Az általunk készített polikarbonát előtetők forma szerint:

       egyenes polikarbonát előtető

       ívelt polikarbonát előtető

       sátortetős polikarbonát előtető

Tervektől az átadásig

Munkafelvétel

Amennyiben Ön cégünket bízza meg a feladat elvégzésével, abban az esetben kiszállunk a helyszínre és felmérjük a kivitelezéshez szükséges méreteket. Ezt tervező kollegáink értékelik és tájékoztatják Önt a lehetséges megoldásokról. Amennyiben rendelkezik kész tervekkel, úgy a tervek átvizsgálása után elkészítjük a kért terméket.

A feladatot a tervek kézhezvételétől az átadásig lebonyolítjuk, kezdve a legmegfelelőbb anyag kiválasztásától, a beépítésen át, a termék korrózióvédelméig.

Munkafolyamat

Helyszíni felmérés:

Kollégáink a helyszíni felmérés alkalmával meggyőződnek a hely adottságairól. A terület felmérése után egyeztetnek a tervező kollégával és megkezdik az előkészítést, gyártást.

Előkészítés:

Amennyiben több tetőt kell készíteni (nagyobb megrendelés), abban az esetben az egyes elemekről sablont készítünk, hogy minden példány azonos méretű és minőségű legyen, majd az elkészült sablon felhasználásával elkezdjük a gyártást. Így időt és pénzt spórolunk meg megrendelőink számára!

Gyártás:

Minden munkafázisra rendelkezünk szakemberrel, aki az adott feladatot a legjobb minőségben tudja elvégezni, így garantálni tudjuk a minőséget és a termelékenységet!

Ellenőrzés:

Számunkra a legfontosabb a precíz és minőségi munka, ezért minden egyes elkészült munkadarabot újból átvizsgálunk. Ha valami hiányosságot tapasztalunk, akkor a termék selejtezésre kerül (amennyiben a hiba nem korrigálható).

Korrózióvédelem:

Az elkészült munkadarabokra garanciát vállalunk, ezért a legmodernebb korrózióvédelmi technológiákat alkalmazzuk, így tudjuk biztosítani a leghosszabb élettartamot!

Technológiák:
Galvánozás: A munkadarabot cink tartalmú folyadékba mártjuk és elektromos úton a felületkezeljük. Ez a kezelés több tíz évvel meghosszabbítja a termék élettartamát.
Szinterezés: Elektromos úton a felületre műanyag bevonatot húzunk, ezáltal ellenállóbb lesz a külső behatásoknak. Ennél az eljárásnál lehetőség van a szín kiválasztására is!
Festés: A felületre egy alapozó réteget húzunk, majd a száradás után egy újabb színező bevonatot, ami a munkadarab végleges színét adja.

A fent leírt technológiai sorrendet betartva nagyon jó minőségű és méretpontos termékek előállítására vagyunk képesek! 

Amennyiben további kérdése lenne, kérem keressen minket bizalommal!Az előtető készítés előnyeiről bővebben

Az előtető készítés előnyeiről bővebben Igazán elegáns otthont szeretne teremteni? Praktikus és stílusos elemmel egészítené ki a kovácsoltvas kerítés és kapu látványát? Gondolkodott már azon, hogy vajon melyek az előnyei a bejárat és terasz lefedésének, az előtető készítésnek?

Az előtetővel nem csupán az egész teraszt, de az ajtó környékét, a lépcsőfeljárót is lefedhetjük. Az előtetők alapvető funkciója, hogy védjenek a csapadék ellen és árnyékot biztosítsanak a tűző napsütésben. Az előtető védi a falat és a nyílászárókat is attól, hogy a csapadék eláztassa vagy a napfény kifakítsa őket.

Az előtető készítése és megléte kényelmes, praktikus megoldás, hiszen miközben keressük a kulcsunkat, szabaddá tesszük a kezünket, kinyitjuk az esernyőnket, begombolkozunk, ott van a fejünk fölött végig. Hasznos, ugyanakkor dekoratív is ez a kiegészítő, mert egy jól megválasztott anyagból és formában elkészült előtető stílusosabbá is teszi az otthont.

Előtető készítés kapcsán is bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk elképzeléseit!Előtérben az előtető!

Előtérben az előtető! Bizonyára Ön is került már olyan szituációba, hogy óriási felhőszakadásban ért haza, és a kapu előtt állva ázott bőrig, amíg megtalálta a kulcsát. Nos, ennek elkerülésére ajánljuk az előtetőt.

Az előtető a nyári zivatarok idején is védelmet nyújt, amíg nyugodtan kikeresheti a kulcsot, nem ázik el, ráadásul még az esernyőt sem kell közben fogni. Természetesen az otthonát elhagyva is megvan az előtető előnye, itt még gyorsan el tud pakolni és esernyőt nyitni.

Nem csupán a bejáratnál lehet praktikus ez a kialakítás, ablak fölé szerelve óvja a nyílászárót, és az ablakban lévő virágok is élvezhetik a védelmét egy-egy vihar, vagy akár jégeső alkalmával. A napjainkban népszerű balkonparadicsomban például nagy károkat tud okozni egy rövid jégeső is.

Az általunk készített előtetők erősek, tartósak, kitűnően ellenállnak a viharos időjárásnak is. Válassza a népszerű polikarbonát anyagot, amelyen kiváló mechanikai tulajdonságainak köszönhetően nem foghat ki a rárakódó hó nagy súlya sem! Előtetők készítésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, várjuk megkeresését!

Youtube
Pinterest
Google+