Facebook
Blogger


Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuk beépítése, garázskapu mozgató motorok telepítése Budapesten és környékén, valamint országszerte

Szekcionált, szigetelt garázskapu beépítése és motorizálása

A garázskapu az épület legnagyobb nyílászárója, ezért gondosan kell megválasztani, hogy milyen típusú és milyen tulajdonsággokkal rendelkező garázskaput éppítettünk be. A szekcionált garázskapuk nem csak esztétikusak, de a rendelkezésre álló hely kihasználását is elősegítik, ugyanis felfelé nyílnak, nyitott állapotban vízszintesen a mennyezet alatt helyezkednek el. Zárt állapotban a szekcionált garázskapuk a nyílás belső falsíkjához illeszkednek, így akár íves nyílásokba is könnyen beépíthetők. A hőszigetelt paneleknek köszönhetően télen is melegebb lehet a garázsban, amely nagy hideg esetén előnyt jelenthet a reggeli induláskor.


Az Ön épületére megfelelő, nyilására optimális garázskapu megválasztásához több szempontot kell figyelembe venni:
A különböző szempontokhoz különböző garázskapukkal állunk rendelkezésére:

Szekcionált garázskapuk és a kényelem

Szekcionált garázskapuk és a kényelem Egy jó garázskapu szerves részét képezi otthonunknak, ha járművel rendelkezünk, hiszen rendkívül praktikus és a kényelmünket szolgálja.

Számos típus közül válogathatunk, ám érdemes bizonyos szempontokat mérlegelni a döntés során, hogy igényeinknek maximálisan eleget tevő garázskaput vásároljunk. Fontos eldöntenünk, hogy a helytakarékosság, biztonság vagy a hőszigetelés, ami számunkra a legfontosabb.

Ha a szekcionált garázskaput választja, akkor Önnek a helytakarékosság és a hőszigetelés lesz a fontos szempont. Ez a típus függőlegesen nyílik és a mennyezet alatt helyezkedik el, mely működési elvnek köszönhetően elegendő helyet biztosít a garázsban és a garázs előtt is. További előnyei közé sorolható, hogy hőszigetelt, így a fűtésen és hűtésen is jól lehet takarékoskodni, mindemellett a csapadékot is kiválóan felfogja, a mind a négy oldalán lévő tömítésnek köszönhetően.

Téglalap alakú és íves garázsnyílásba egyaránt beilleszthető a szekcionált garázskapu, és több különböző mintával kérhető, így szinte minden környezetben megállja a helyét.

Rendeljen tőlünk minőségi szekcionált garázskapuink közül, és élvezze a vele járó előnyöket!

Kérje ajánlatunkat ide kattintva


Amennyiben további kérdése lenne, kérem keressen minket bizalommal!
Youtube
Pinterest
Google+