Facebook
Blogger


Kovácsoltvas korlát, rozsdamentes korlát

Kovácsoltvas korlátok, rozsdamentes korlátok készítése Budapesten és környékén, valamint országszerte

A korlátok lehetnek belső- és külső építészeti kialakítások. Bármelyik megvalósításról is van szó, mindig elsődleges szempont a biztonság! Az általunk elkészített munkadarabok minőségiek és minden előírásnak és feltételnek megfelelnek! Munkánk minőségét jól képzett szakembereink garantálják Önnek!

Budapesten és 50km-es vonzáskörében díjmentesen mérjük fel a helyszínt és konzultálunk Önnel!
Minőségi munkát végzünk elfogadható áron!
Tisztán és rendezetten dolgozunk, különös figyelmet szentelünk a munkaterület megóvására!

Kovácsoltvas korlát beltérbe (lépcső korlát)

A belsőépítészet igényes és precíz munkát igényel!

Nem ritka hogy milliós értékekre kell vigyázni még szerelvényezünk. Ilyen jellegű munkánál fontos, hogy precízen és a környezetünkre figyelve dolgozzunk!

A fém nagy szabadságot enged a megvalósítások terén, szinte bármilyen formát el tudunk készíteni, amit csak Ön kíván!

A kovácsoltvas lépcső korlát vázszerkezetét és díszítőelemeit műhelyünkben elkészítjük az Ön elképzelései és tervei szerint. Természetesen amennyiben igényt tart rá vállaljuk, hogy megtervezzük kovácsoltvas korlátjának kialakítását minden előzetes tervek nélkül!

Az elkészült munkadarabot a helyszínre szállítjuk és helyben beállítjuk. A beépítés során nagy figyelmet szentelünk a környezetünkre és arra törekszünk, hogy minden érintetlen maradjon!


Kovácsoltvas lépcső korlát házon kívülre

Amikor házon kívülre készítünk kovácsoltvas korlátot, mindig nagy figyelmet szentelünk a korrózióvédelemre!

A kültéri kovácsoltvas lépcsőkorlátok érzékenyek az időjárás viszontagságaira (csapadék, hőingadozás, jegesedés, stb.), ezért fontos a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében a pontos tervezés és a minőségi precíz kivitelezés!

Használt korrózióvédelmi eljárások:
  • galvánozás
  • szinterezés
  • festés


Rozsdamentes korlát beltérbe

A rozsdamentes korlátok szerelése nagy precizitást igényel, ezért az összeállításhoz mindenképp gyakorlott szakemberekre van szükség!

Nem ritka, hogy a rozsdamentes lépcsőkorlátokat fával kombinálják. A fém és a fa találkozásánál fontos a pontos illesztés, ami megfelelő szerszámok nélkül kivitelezhetetlen!


Cső korlát házon kívülre

Házon kívülre, ha igazán jót akarunk, akkor rozsdamentes korlátot készíttetünk! Nyilván a rozsdamentes korlát költségesebb megoldás, mint egy sima csőkorlát.

Amennyiben az árban kedvezőbb megoldást válasszuk, abban az esetben számolnunk kell a korrózióval. Ma már korszerű korrózióvédelmi eljárások vannak, ezért a sima csőkorlátok élettartamát is lényegesen meghosszabbíthatjuk!

A rozsdamentes anyagból készült korlátok, sem korrózióvédelmet, sem pedig színezést nem igényelnek!

Használt korrózióvédelmi eljárások:
  • galvánozás
  • szinterezés
  • festés


Medence korlátok

Napjainkban divatossá váltak az úszómedencék mellé, illetve köré épített korlátok, az ún. medence korlátok. Nem csupán a divat és az esztétikum miatt növekedett meg az igény ezekre a korlátokra, hanem szerencsére egyre többen veszik figyelembe a biztonsági szempontokat, amikor medencét építtetnek.


Gondoljon gyermekére!
Egy megfelelő korlát megóvhatja gyermekét!


Nem csupán kisgyermekes családoknak célszerű azonban beruházni egy medence korlátba, idősebb embereknek is segítséget nyújthat, a házi kedvenceket pedig távol tarthatja medencénktől.

Cégünk magas színvonalú technológia felkészültségének köszönhetően az általunk készített korlátok megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.

Az Ön igénye, fantáziája és egyedi elképzelése alapján készíthetünk saválló, rozsdamentes medence korlátokat, üvegkorlátokat, vagy akár egyszerűbb cső, festett és kovácsoltvas jellegű korlátokat is.

A rozsdamentes korlátok és az üvegkorlátok rendkívül könnyen tisztán tarthatók és higiénikusak, ellenállnak a külső körülményeknek, így hosszú éveken szolgálják az Önök és családjuk kényelmét, biztonságát.Üvegkorlátok

Házon kívül és belül is egyaránt egyre népszerűbbek az üvegbetétes korlátok. Az Ön elkészült üvegkorlátja nem csak az esztétikumot hivatott szolgálni, hanem biztonsági funkciót is ellát.

A rendkívül exkluzív megjelenést biztosító üvegkorlátok nagyon precíz tervezést és kivitelezést igényelnek.

Cégünk tapasztalt szakembereinek és a rendelkezésünkre álló eszközöknek köszönhetően képesek vagyunk e téren is a legmagasabb minőségi igények kielégítésére úgy, ahogy azt Ön megálmodta.Tervektől az átadásig

Munkafelvétel

Amennyiben Ön cégünket bízza meg a feladat elvégzésével, abban az esetben kiszállunk a helyszínre (Budapesten és 50km-es vonzáskörében díjmentesen) és felmérjük a kivitelezéshez szükséges méreteket, valamit konzultálunk Önnel felmerülő igényeiről!

A felvett méreteket tervező kollegáink értékelik és tájékoztatják Önt a lehetséges megoldásokról. Amennyiben rendelkezik kész tervekkel, úgy a tervek átvizsgálása után elkészítjük a kért terméket.

A feladatot a tervek kézhezvételétől az átadásig lebonyolítjuk, kezdve a legmegfelelőbb anyag kiválasztásától, a beépítésen át, a termék korrózióvédelméig.Munkafolyamat

Helyszíni felmérés:

Kollégáink a helyszíni felmérés alkalmával meggyőződnek a hely adottságairól. A terület felmérése után egyeztetnek a tervező kollégával és megkezdik a gyártást.Előkészítés:

Mivel a korlátok több egyforma darabból is állhatnak ezért, ha szükségszerű, akkor sablont készítünk, így meggyorsítva a folyamatot. A sablon segít a méretek megtartásában és a minőség biztosításában. Így időt és pénzt spórolunk meg Ön számára!Gyártás:

Minden munkafázist külön szakemberrel végeztetünk, aki az adott feladatot a legjobb minőségben tudja elvégezni, így tudjuk garantálni a legjobb minőséget és a termelékenységet!Ellenőrzés:

Számunkra a legfontosabb a precíz és minőségi munka, ezért minden egyes elkészült munkadarabot újra átvizsgálunk. Ha valami hiányosságot tapasztalunk, akkor a termék selejtezésre kerül (amennyiben a hiba nem korrigálható).Korrózióvédelem:

Az elkészült munkadarabokra garanciát vállalunk, ezért a legmodernebb korrózióvédelmi technológiákat alkalmazzuk, így tudjuk biztosítani a leghosszabb élettartamot!Technológiák:

Galvánozás: A munkadarabot cink tartalmú folyadékba mártjuk és elektromos úton a felületkezeljük. Ez a kezelés több tíz évvel meghosszabbítja a termék élettartamát.
Szinterezés: Elektromos úton a felületre műanyag bevonatot húzunk, ezáltal ellenállóbb lesz a külső behatásoknak. Ennél az eljárásnál lehetőség van a szín kiválasztására is!
Festés: A felületre egy alapozó réteget húzunk, majd a száradás után egy újabb színező bevonatot, ami a munkadarab végleges színét adja.

A fent leírt technológiai sorrendet betartva nagyon jó minőségű és méretpontos termékek előállítására vagyunk képesek!

Amennyiben további kérdése lenne, kérem keressen minket bizalommal!

A kovácsoltvas lépcsőkorlát előnyei

kovácsoltvas lépcsőkorlát Új lépcsőt tervez és tanácstalan, hogy milyen alapanyagot válasszon a lépcsőkorlát készítéséhez? Felújítás előtt áll, és már régóta szeretne kovácsoltvas kiegészítőket otthonába? Keressen fel minket és készítesse velünk új kovácsoltvas lépcsőkorlátait, melyekkel otthona igazán stílusos kiegészítőkkel lehet gazdagabb.

A kovácsoltvas előnyeiről: A kovácsoltvas azon alapanyagok egyike, melyek tartósságuk mellett kiemelkedő esztétikai értékekkel is bírnak. A kovácsoltvas tömör anyaga hihetetlenül tartóssá teszi a belőle elkészült korlátokat, ennek köszönhetően minimális karbantartás mellett évtizedeken át képesek betölteni funkciójukat.
A kovácsoltvas korlát jól megmunkálható, így bármilyen stílusú belső enteriőrhöz kialakíthatóak a kívánt formák és minták.

Ne érje be Ön se a silányabb anyagokkal. Válassza a kovácsoltvas lépcsőkorlátokat, melyekben a minőség és esztétikum egymásra talál. Elérhetőségeinken érdeklődhet a gyártás és a beépítés részleteiről, kollégáink várják megkeresését!A korrózióvédelmi eljárásokról

kovácsoltvas korlátot Nincs is szebb a kovácsoltvas korlátoknál vagy kerítéseknél, de nem felejtkezhetünk meg a kültéri védelemről. Mivel vas alapanyagról van szó, a vas könnyedén korrodálódik, ha nem látjuk el megfelelő védelemmel az időjárási viszontagságokkal szemben.

Többféle korrózióvédelmi eljárás létezik, ha kovácsoltvas korlátról van szó. Cégünk a szinterezést, a galvánozást és a festést alkalmazza. Mi történik a galvánozás vagy a szinterezés során?

A galvánozás egy olyan folyamat, ahol elektrolitikus úton tömör és sima fémbevonatokat hoznak létre. Galvánozás során a bevonandó fém lesz a katód, ami a negatív pólus, és a bevonó fém pedig az anód, ami a pozitív pólus. Az anódból egy külső áramforrás segítségével választják le a fémbevonatot.

A szinterezés egy olyan felületkezelési eljárás, ahol a porított anyagot egy bizonyos formában tartják és majdnem az olvadáspontig melegítik. A melegítés során a részecskék egy része összekapcsolódik, így stabil felületet képeznek.

Amennyiben tartós és esztétikus kovácsoltvas korlátot szeretne kültérre, forduljon hozzánk bizalommal!A rozsdamentes korlátokról bővebben

rozsdamentes korlátainkkal Egy korlát fő feladata, hogy biztonságossá tegye a közlekedést bizonyos részeken kültéren, beltéren, ahol csak szükséges. Viszont ezt a feladatot nehézkesen tudja ellátni, ha ideje korán elkezd korrodálódni, roncsolódni, vagy lazul a szerkezete.

Általában a fém tárgyaknál a rozsdásodástól kell a legjobban félni, és természetesen védekezni ellene. A rozsdamentes korlátnál nincs szükség felületkezelésre, se semmi egyéb plusz dologra, mivel a rozsdamentes acél esetében olyan anyagról beszélünk, mely teljesen ellenáll a korróziónak. Ezt úgy érik el, hogy krómot kevernek az acél keverékbe, és a könnyebb megmunkálhatóság érdekében nikkelt is.

Cégünk nem csak színtiszta rozsdamentes acéllal dolgozik, hanem az esztétikus megjelenés érdekében, vagy a változatosság miatt, kombinálható egyéb anyagokkal is. Ilyenkor minden esetben figyelünk a megfelelő és pontos illesztésre.

Ha felkeltettük érdeklődését rozsdamentes korlátainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!Letisztult és modern: A rozsdamentes korlát

rozsdamentes korlátainkkal Számos típusú korlát közül válogathatunk különféle ingatlanjaink arculatának megfelelően. Az üveg, vas, fa, acél mind olyan alapanyagok, melyek rendelkezésünkre állhatnak ebben. A korlátok kiválasztásánál fontos, hogy az épület stílusához illő darabot válasszunk, amely nem mellékesen strapabíró is, illetve kül- és beltéren egyaránt használható, hogy ne törjön meg az összkép.

A rozsdamentes acél korlát talán a legalkalmasabb választás, hiszen remekül ellenáll a környezeti viszontagságoknak, illetve az egyéb külső behatásoknak. Megjelenése mindemellett exkluzív és letisztult, így valamennyi stílushoz képes igazodni. Ha megbízható, kiváló korrózióálló képességgel rendelkező, dizájnos megjelenésű korlátokat szeretnénk otthonunkba vagy bármilyen egyéb épületbe, akkor a rozsdamentes acél a legjobb választás.

Szeretné minőségi rozsdamentes acél korlátokkal kiegészíteni ingatlanát? Akkor mi vagyunk Ön számára a legjobb megoldás! Minden, a korlátokkal kapcsolatos egyéni igényét teljesítjük, hogy Önnek már csak a lenyűgöző végeredménnyel kelljen foglalkoznia!Ha fontos a stílusosság – kovácsoltvas korlát!

Ha fontos a stílusosság – kovácsoltvas korlát! Fontos Önnek, hogy saját stílusát is tükrözze az elkészült kovácsoltvas korlát? Szeretné, ha illene a házban található többi kiegészítőhöz, vonalvezetéshez? Esetleg egyszerűen csak lenyűgözik a különleges formák és szeretné ilyesmivel díszíteni otthonát? Mi segítünk, hogy álma valóra váljon!

Számos egyéb remek tulajdonság mellett a kovácsoltvas korlát rendelkezik egy olyan képességgel is, amelyet nehezen tudna bármely más anyag felülmúlni, ez pedig nem más, mint az alakíthatóság. A kovácsoltvas korlát - az anyagából fakadóan - remekül hajlítható, ezért könnyű megmunkálni - lényegében bármilyen forma könnyedén kivitelezhető a használatával. Akár modernebb kivitelezésű, egyszerűbb vonalakra vágyik, akár a dúsan díszített klasszikus eleganciára, a kovácsoltvas korlát kiváló megoldást jelent!

Szeretné, ha az Ön környezetét is stílusosan kivitelezett kovácsoltvas termékek díszítenék? Akkor keressen meg minket, hiszen ajánlatunk csak Önre vár!

Varázsolja egyedivé otthonát - velünk!A kovácsoltvas és az üveg kettőse csak jó ötlet lehet

kovácsoltvas korlátok

A kovácsoltvas korlátok nagyon mutatósak tudnak lenni. Már messziről felismeri a kovácsoltvas munkát még az is, aki egyébként nem kifejezetten járatos a témában.

Ezek a sokféleképpen alakítható kerítések, kapuk és korlátok nem csupán önmagukban, de különböző alapanyagokkal párosítva is csodás látványt nyújtanak. Vannak, akik úgy gondolhatják, hogy a kovácsoltvas önmagában kissé sötét vagy túl sok díszítőelemként alkalmazni. Okosan és kreatívan párosítani valami mással, mindig jó ötlet. Így a beltéri lépcsők esetében meg lehet törni a kovácsoltvas tömegét például üveg elemekkel. A vékonyan és kecsesen kanyargó fémindákhoz kiválóan passzolnak az áttetsző, légies üveglapok, melyek együtt egy igazán elegáns és művészi lépcső képét adják.

Az anyagok, formák és felületek játéka együttesen képes az egész beltér megjelenését gyökeresen megváltoztatni. Igazán nagystílű, romantikus vagy éppen bohém hatás érhető így el, pusztán a kovácsoltvas korlát segítségével.

Felkeltettük az érdeklődését? Tudjon meg többet!A rozsdamentes korlát előnyeiről

kovácsoltvas korlátok

Mostanában a vásárlók egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a rozsdamentes termékek iránt, érthető, hiszen e tulajdonságnak köszönhetően hosszú távú befektetésre tehetnek szert.

Ha felújítás előtt áll és lépcsőszerkezetéhez, vagy teraszához minőségi korlátot szeretne vásárolni, mindenképp rozsdamentes típust válasszon!

A rozsdamentes korlát legfőbb előnye a minimális karbantartási igény, legyen szó kül- vagy beltéri típusról. A rozsdamentes korlátokat elég csak egy nedves tisztítóronggyal áttörölgetni, különösebb munkálatokat nem igényel a karbantartási folyamat.

A rozsdamentesség garantálja, hogy a korlátok ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak, így szerkezetüket nem kezdheti ki egy csapadékosabb időszak, sem egy erősebb fagy! A rozsdamentes korlátok az esztétikumról is gondoskodnak, ugyanis bármilyen stílusú, kialakítású tér látványához jelentős mértékben hozzájárulnak!

Szerezze be kínálatunkból a rozsdamentes korlátokat otthonába! Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!Minőségi kovácsoltvas korlát a Steel-Studio-tól!

Minőségi kovácsoltvas korlát a Steel-Studio-tól!

Manapság a kovácsoltvas korlátok újra reneszánszukat élik, hiszen a masszív és strapabíró szerkezetüknek köszönhetően, hosszú éveken át biztosítják a balesetmentes közlekedést és díszítik környezetüket. Ha Önnek is szüksége lenne kovácsoltvas korlátra, a Steel-Studio munkatársai megvalósítják elképzeléseit!

Kovácsoltvas korlátjaink a klasszikus formáktól kezdve egészen a legmodernebb stílusokig készülhetnek! Természetesen termékeink nem csak küllemükben képviselnek minőséget, hanem szerkezetükben is, ami a felhasznált alapanyagoknak köszönhető, ráadásul a kovácsoltvas korlátok speciális bevonatot is kapnak, így az időjárás és az idő múlása sem tehet kárt bennük. Mielőtt a kovácsoltvas korlát legyártásra kerülne, terveket és árajánlatot készítünk annak érdekében, hogy megrendelőinket semmilyen váratlan meglepetés ne érhesse a végösszeg kifizetésekor, vagy a kész termék megtekintésekor.

Vegye igénybe Ön is minőségi szolgáltatásainkat! Keressen bennünket elérhetőségeinken!Youtube
Pinterest
Google+