Facebook
Blogger


Lépcsők, feljárók vasszerkezetének kialakítása

Lépcső készítés, lépcsőkorlát készítése, feljárók készítése Budapesten és környékén, valamint országszerte

A lépcsőknek fontos szerepe van az ember életében, ezért fontos, hogy megtervezésük pontos és ergonómiailag is megfelelő legyen. Egy jól megtervezett és kivitelezett lépcső egy egész életen keresztül kiszolgálja Önt. Terveztesse velünk és garantáljuk, hogy az esztétikus, pontos és minden igényt kielégítő lesz!


Lépcsőkialakítások

Csigalépcső:
Csigalépcsőket olyan helyeken alkalmazunk, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Helytakarékos, mivel egy adott sugarú körben elvégezhető a kialakítás.

Munkafolyamat:
 • tervezés - méretezés
 • aljzat átvágás, megbontás (amennyiben nincs kialakítva)
 • tartószerelvények rögzítése
 • lépcsőfokok elkészítése műhelyünkben (korrózióvédelem)
 • lépcsőfokok helyszínre szállítása és beépítése
 • korrózióvédelem, burkolás


Sarokpihenős lépcsők:
Általában egy vagy két fordulós megoldások alkalmazása a legelterjedtebb. A lépcsőkialakítás lényege, hogy minden fordulópontnál van egy sík felület, ahol nincs lépcsőkialakítás. A kialakítás lényege, hogy nincsenek elvékonyítva a fordulónál a lépcsőfokok ezért kevésbé balesetveszélyes. Kórházakban és nagyobb épületekben a legelterjedtebb ez a megoldás.

Munkafolyamat:
 • tervezés - méretezés
 • tartóelemek felszerelése
 • lépcsőegységek elkészítése műhelyünkben (korrózióvédelem)
 • részegységek helyszínre szállítása
 • összeállítás
 • korrózióvédelem, burkolás


Sarokfordulós lépcsőkialakítás:
Otthonainkban a legelterjedtebb megoldás, mivel kisebb helyigényű és esztétikusabb látványt nyújt. A fordulópontoknál nincsen pihenő kialakítva.

Munkafolyamat:
 • tervezés - méretezés
 • tartóelemek felszerelése
 • lépcsőegységek elkészítése műhelyünkben (korrózióvédelem)
 • részegységek helyszínre szállítása, összeállítás
 • korrózióvédelem, burkolás

Lépcső és feljáró kialakítások

A fent felsorolt termékeket szerkezeti acélból vagy kovácsoltvasból elkészítjük Önnek!

Külső lépcsők készítésének fő szempontjai

Külső lépcsők készítésének fő szempontjai A lépcsők stílusa meghatározza az egész épület összhatását, ezért fontos, hogy körültekintő munka eredménye legyen. A külső lépcső készítés megoldásai közé tartozik a tereplépcsők és az előlépcsők kivitelezése.

A tereplépcsőket olyan helyen alkalmazzák, ahol szintkülönbségeket kell kiegyenlíteni, például parkoknál közkedvelt lépcsőépítési elem. Anyagukat tekintve változatosak: készülhetnek fa-sövény homloklapból, kavicsos fellépőlapból, szabálytalan kövekből és akár téglából is. A tervezésnél, kivitelezésnél figyelembe kell venni a környezetet, ehhez mérten célszerű kialakítani a lépcsőket. A tereplépcsőket általában 8 és 14 cm közötti fellépő magasságra ideális megtervezni. Az előlépcsők készítésénél a fő szempont, hogy egy építmény szerkezetének megtervezése után épül. Ha az előlépcső több fokból áll, akkor mellvédet, korlátot kell alkalmazni a lépcső készítés során. A fellépési magasság ezeknél a lépcsőtípusoknál 12 és 18 cm között változik.

Cégünk vállalja épület külső homlokzati feljárójának lépcső készítését. Ha bármi kérdés felmerül Önben, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készségesen rendelkezésére állnak!Feljárók készítése Önnek is!

Feljárók készítése Önnek is! Aki panellakásban lakik, az tudja csak igazán, hogy mekkora szerencséje van annak, aki rendelkezik pincével vagy padlással. Ezek nagyon hasznos területek tárolás szempontjából, ám sokszor gondot okoz a pincébe való le-, illetve a padlásra való biztonságos feljutás. Cégünk ennek megoldásában segít!

Olyan feljárók készítését vállaljuk, melyek teljes mértékben biztonságosak és esztétikusak, illetve könnyen használhatók. Sokan nem a fix, hanem a lenyitható megoldásokat választják, azonban ez problémás lehet, különösen egy idősebb, kevésbé jó fizikumú embernek. Bízza ránk a feljáró készítést, és nem lesz gondja a szintkülönbségre!

A feljárók esetében számunkra elsődleges szempont a minőség, a megbízhatóság és a hosszú élettartam, hiszen egy kis hiba a szerkezetben súlyos balesetet okozhat. Munkánkat természetesen mindig egyedi tervezéssel és kivitelezéssel, ügyfeleink igényei szerint végezzük.

Forduljon hozzánk bizalommal feljáró készítéssel kapcsolatban, színvonalas szolgáltatással állunk rendelkezésére!Amennyiben további kérdése lenne, keressen fel minket elérhetőségeinken!
Youtube
Pinterest
Google+