Facebook
Blogger


Biztonsági rácsok

Kovácsoltvas rácsok, fémből készült biztonsági rácsok, ajtórácsok, ablakrácsok készítése Budapesten és környékén, valamint országszerte

Cégünk fémből készült biztonsági rácsok és berendezések gyártásával is foglalkozik. Célunk az, hogy az általunk elkészített rácsok ne csak biztonságtechnikailag, hanem esztétikailag is megfeleljenek a kor elvárásainak.

Biztos hallott már olyan hirdetést, ahol a hirdető cég betörésbiztos rácsok készítését vállalja. Sokan hirdetik úgy magukat, hogy az általuk felszerelt biztonsági berendezés olyan védelmet nyújt, amit senki nem tud feltörni.

Szeretném még az elején tisztába tenni a dolgokat! Mi egyenesek vagyunk és nem próbálunk senkit meggyőzni arról, hogy amit mi készítünk az betörésbiztos. Senki nem tud olyan berendezést készíteni, amit nem lehet feltörni!

A cél az, hogy olyan biztonsági rácsot, vagy szerkezetet készítsünk, ami leginkább megnehezíti a betörő dolgát. Minden rács, lakat, lánc elvágható! Nekünk az a feladatunk, hogy olyan anyagot, hegesztési eljárást és tervezési technikát alkalmazzunk, aminek a kiiktatása a lehető leghosszabb időt vegye igénybe.

Speciális anyagokat és hegesztéseket alkalmazva, korunk elvárásainak megfelelő biztonsági rácsokat készítünk!

Biztonsági ablakrács (kovácsoltvas vagy acél):

Ablakaink -legyenek azok irodában, lakásban, vagy műhelyben- mindig könnyű célpontok a betörők számára. Cégünk, ha szükség van rá esztétikus és biztonságos rácsot készít Önnek, hogy épülete a lehető legnagyobb biztonságban legyen!

Megoldások:

Biztonsági ajtórács (kovácsoltvas vagy acél):

Lakás, iroda, műhely ajtókra egyaránt tudunk hozzáillő biztonsági rácsokat készíteni. Természetesen szem előtt tartjuk a hely adottságait és esztétikai kialakításait.

Megoldások:

Minősített rácsok biztosításkötéshez:

Minőségileg olyan rácsokat készítünk, amit a biztosítók elfogadnak!

Tervektől az átadásig

Munkafelvétel

Amennyiben Ön cégünket bízza meg a feladat elvégzésével, abban az esetben kiszállunk a helyszínre és felmérjük a kivitelezéshez szükséges méreteket. Ezt tervező kollegáink értékelik és tájékoztatják Önt a lehetséges megoldásokról. Amennyiben rendelkezik kész tervekkel, úgy a tervek átvizsgálása után elkészítjük a kért terméket.

A feladatot a tervek kézhezvételétől az átadásig lebonyolítjuk, kezdve a legmegfelelőbb anyag kiválasztásától, a beépítésen át, a termék korrózióvédelméig.

Munkafolyamat

Helyszíni felmérés:
Kollégáink kivonulnak a helyszínre, felmérik a beépítési méreteket és ezt átadják a gyártósornak.

Előkészítés:
Amennyiben több rácsot kell készíteni (nagyobb megrendelés), abban az esetben sablont készítünk, hogy minden példány azonos méretű és minőségű legyen, majd az elkészült sablon felhasználásával elkezdjük a gyártást. Így időt és pénzt spórolunk meg megrendelőink számára!

Gyártás:
Minden munkafázisra rendelkezünk szakemberrel, aki az adott feladatot a legjobb minőségben tudja elvégezni, így garantálni tudjuk a minőséget és a termelékenységet!

Ellenőrzés:
Számunkra a legfontosabb a precíz és minőségi munka, ezért minden egyes elkészült munkadarabot újból átvizsgálunk. Ha valami hiányosságot tapasztalunk, akkor a termék selejtezésre kerül (amennyiben a hiba nem korrigálható).

Korrózióvédelem:
Az elkészült munkadarabokra garanciát vállalunk, ezért a legmodernebb korrózióvédelmi technológiákat alkalmazzuk, így tudjuk biztosítani a leghosszabb élettartamot!

Technológiák:
Galvánozás: A munkadarabot cink tartalmú folyadékba mártjuk és elektromos úton a felületkezeljük. Ez a kezelés több tíz évvel meghosszabbítja a termék élettartamát.
Szinterezés: Elektromos úton a felületre műanyag bevonatot húzunk, ezáltal ellenállóbb lesz a külső behatásoknak. Ennél az eljárásnál lehetőség van a szín kiválasztására is!
Festés: A felületre egy alapozó réteget húzunk, majd a száradás után egy újabb színező bevonatot, ami a munkadarab végleges színét adja.

Védelem az ajtóra és az ablakra!

Védelem az ajtóra és az ablakra!

A kovácsoltvas kapuk és korlátok igazi mestermunkának számítanak, hiszen a kemény, szívós vasból hajlított kecses, egymásba fonódó motívumok és díszítések már-már művészi szintre emelik ezt a szakmát. Azonban nem csupán a dekorativitás az egyetlen szempont, hiszen szépségük mellett biztonságot is nyújtanak.

A kovácsoltvasból készült biztonsági rácsok alkalmasak ajtóra vagy ablakra is, távol tartva így a kéretlen betolakodókat.

Ha a biztonsági rács kerül szóba, mindenkinek egy lehangoló, csúnya és cseppet sem dekoratív látvány jut eszébe, amelyek esetében a funkcióra helyezik a hangsúlyt, hiszen elvárás, hogy a biztonsági rács legyen erős, feltörhetetlen, biztonságos és nyújtson megbízható védelmet. Ezeket a kovácsoltvas is maradéktalanul képes teljesíteni, de ezen felül még szép is.

Forduljon hozzánk bizalommal és a kovácsoltvas kerítéseken , korlátokon kívül díszítse otthonát esztétikus biztonsági rácsokkal is! A részletekről megadott elérhetőségeinken érdeklődhet!A fent leírt technológiai sorrendet betartva nagyon jó minőségű és méretpontos termékek előállítására vagyunk képesek!

Amennyiben további kérdése lenne, kérem keressen minket bizalommal!
Youtube
Pinterest
Google+