Facebook
Blogger


Rozsdamentes termékek

Rozsdamentes korlátok és egyéb rozsdamentes termékek, rozsdamentes eszközök készítése Budapesten és környékén, valamint országszerte


A rozsdamentes termékek nagy előnye, hogy sem korrózióvédelmet sem színezést nem igényelnek, továbbá rendkívül időtállóak, így akár hosszú évtizedeken át szolgálhatják az Ön megelégedettségét.

A rozsdamentes anyagból exkluzív megjelenésű korlátok készíthetők, legyen szó akár a lakás belterében lévő lépcsőkorlátról, vagy akár kültéren lévő korlátokról (terasz-, erkély-, lépcső-, saválló medence- és egyéb korlátok).

Rozsdamentes korlátjainkról bővebb információt a „Korlátok” menüpontban talál, továbbá készséggel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

A rozsdamentes korlátok szerelése precizitást és magas szaktudást igényel. Képzett szakembereinknek és technológiai hátterünknek köszönhetően cégünk felkészült az Ön igényeit kielégíteni e téren.

Keressen minket bizalommal!

 

Rozsdamentes használati tárgyak

Rozsdamentes anyagból kiválóan készíthetők különböző használati eszközök is. Gondoljunk csak például egy nagy üzemi konyhára, ahol a rozsdamentes eszközök (pl. kerekes kocsik, tálcák, tálaló pultok stb.) rendkívül higiénikus felhasználást tesznek lehetővé.

Rozsdamentes eszközeinket egyedi tervezés alapján készítjük méretpontosan, így elkészítésük Önöknek és nekünk is akkor éri meg, amennyiben nem csak egy-két darabot rendel, viszont nagyobb mennyiség esetén rendkívül jó árakkal állunk rendelkezésre.

Amennyiben rozsdamentes eszközökre van igénye, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken.

Néhány példa az elkészíthető eszközökre (a teljesség igénye nélkül):

 

Minden olyan terméke előállítását vállaljuk, ami rozsdamentes anyagból elkészíthető!

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne, kérem, keressen fel bennünket!

Youtube
Pinterest
Google+