Facebook
Blogger


Kérem, tekintse meg szolgáltatásainkat!

 

Cégünk vasszerkezeti munkákkal foglalkozik. Célunk az, hogy elérhető áron és jó minőségben kiszolgáljuk ügyfeleinket. Jól képzett szakembereink jelentik a garanciát arra, hogy minőségben a legjobbat tudjuk garantálni Önnek.


Magánszemélyeket és vállalkozásokat is egyaránt kiszolgálunk. Nálunk elsődleges szempont a minőség, hisz a jó munkánál jobb referencia nem kell!


Kapuk

Kerítések

Korlátok

Lépcsők - Feljárók

Rácsok

Előtetők

Kovácsoltvas termékek

Rozsdamentes termékekMiért válasszon kovácsoltvas korlátot?

kovácsoltvas korlát Házépítés, felújítás során gyakran kerül dilemmába az ember, hogy milyen kiegészítőket, tartozékokat válasszon. Ha Önnek is hasonló gondja van, akkor olvassa el a következő rövid összefoglalót!  

A kovácsoltvas korlát időtálló és tetszetős, amennyiben jól van megtervezve és kivitelezve, akkor hosszantartó örömforrás a megrendelőnek, hiszen minden épület szebb lesz általa. Az igényeknek megfelelően lehetőség van nagyon egyszerű formák létrehozására is, de akár bonyolult, szecessziós stílust is választhat, ha az illik elképzeléseihez.  

Mindemellett nagyon erős érv a kovácsoltvas korlát mellett az, hogy biztonságos. Éppen azért, mert kifejezetten strapabíró anyagból készült, noha a korlát elemei önmagukban tűnhetnek túl vékonynak, de maga a konstrukció erős. Ezáltal egyben kaphatja meg a szépséget és a biztonságot, amelyet más típusú korlátok esetében nehéz összeegyeztetni.  

Ha Ön is szeretne kovácsoltvas korlátot, mellyel igazán különlegessé varázsolhatja az otthonát, akkor keressen minket bizalommal!  Történeti áttekintés – milyen a szecessziós kovácsoltvas?

kovácsoltvas korlát Ön is bizonyára látott már olyan kovácsoltvas kapukat, kandelábereket, vagy ablakvédő rácsokat, melyek feltűnően szép kialakításúak voltak. Jó eséllyel egy szecessziós darabba futott bele!  

Kovácsoltvas kerítéseknél, különféle kovácsoltvas korlátoknál gyakran találkozhatunk ezzel a stílussal. Ennek oka egyszerűen annyi, hogy a szecesszió korszakában, a 19. század végén hatalmas népszerűségnek örvendett a kovácsoltvas. Tervezők tucatjai használták alapanyagként, mivel gyönyörű munkákat lehet vele készíteni.  

A szecessziós kovácsoltvas darabok jobbára növényi ornamentikával ellátott, kacskaringós vonalakat követő művek. Sokszor a növényi motívumok geometrikus formákká vannak egyszerűsítve, így közel sem annyira túlcifrázott stílus, mint az előtte nem sokkal hódító rokokó – éppen ezért lehetséges, hogy a mai modern világunkban, ahol a tiszta vonalak hódítanak, még mindig megállja a helyét!.  

Ha kovácsoltvas kerítést, korlátot, vagy más egyedi tartozékot szeretne otthonába, nálunk többféle formavilágból választhat!  Miért válassza a kovácsoltvas kerítést és kaput?

kovácsoltvas kerítés Cégünk egyik fő tevékenységi köre a kovácsoltvas kapuk és kerítések készítése. Hogy Önnek miért jó ez?

A kovácsoltvas kerítésnek rendkívül nagy hagyománya van, ugyanakkor napjainkban is igen népszerű és divatos. Végtelen számú forma és minta készíthető belőle, így mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt. A kovácsoltvasból készült kerítés sokkal időtállóbb, mint bármilyen más anyag, minimális ápolással több generációt is kiszolgálhat. Ennek és szépségének köszönhetően növeli az ingatlan értékét is. A kovácsoltvas kerítés fizikai védelem szempontjából is kiváló: átvágása sok idő és nagy zajjal jár. Fontos még megemlíteni, hogy teljes mértékben időjárásálló, nem kell aggódnunk sem a napfény, sem az ónos eső vagy hó miatt.  

Érdemes arra figyelni, hogy ha kovácsoltvas kerítést szeretnénk, akkor úgy mutat a legszebben, ha a kapu is hasonló mintájú kovácsoltvasból készül.  

Ha Ön is a kovácsoltvas kerítés és kapu mellett döntött, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérje bizalommal munkatársaink tanácsát!  Miért jó a kovácsoltvas?

kovácsoltvas

A vas megmunkálásának folyamata már hosszú ideje kíséri az emberi történelmet, miközben egyre fejlődött, hatékonyabbá vált – azonban gondoljunk bele, ez csak azért lehetséges, mert a kovácsoltvasnak olyan sok előnye van, hogy még ennyi évszázad után is népszerű!

Manapság elsősorban a kovácsoltvas kerítéseket, kovácsoltvas kapukat és kovácsoltvas korlátokat övezi nagy érdeklődés. Mivel ez a megoldás már csak az alapanyag miatt is roppant biztonságos konstrukciók kialakítására ad lehetőséget, így nem véletlen, hogy szívesen használják olyan helyeken, ahol védelmi funkcióra van szükség. Megfelelő karbantartás mellett a kovácsoltvas termékek hosszú távú befektetésnek számítanak, ami szintén nem egy elvetendő szempont akkor, ha a megfelelő típus után kutatunk.

Ráadásul a kovácsoltvas nem csak erős, hanem szép is! Ezzel a technikával minden művészettörténeti korszakban más és más alakzatokat hoztak létre, hiszen rengeteg módon lehet variálni, ami azt jelenti, hogy mai modern világunk ízléséhez is jól igazítható.

Amennyiben kovácsoltvas kerítést, korlátot vagy kaput szeretne, keressen minket bizalommal Ön is!Nem lehet ennél nagyobb biztonságban!

Nem lehet ennél nagyobb biztonságban!

Lakhelyünket szeretjük, amennyire lehetséges, elhatárolni a külvilágtól, saját biztonságos mozgásteret kialakítva magunk és szeretteink számára. Ugyanígy erkélyeinken is fontos ennek az érzetnek a kialakítása megfelelő minőségű és teherbírású korlát használatával.

Házunk, lakásunk kültéri elemei egész évben ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, melyeknek talán egyik legkárosabb hatása a rozsda. Különböző fémből készült tárgyainkat elgyengítheti, szétmarhatja. Ha az erkélyünk korlátjára gondolunk, ez igen veszélyes lehet.

Nálunk nemcsak gyönyörű kovácsoltvas, hanem rozsdamentes korlátokat is rendelhet! Számunkra fontos az Ön és családja biztonsága! Kovácsoltvas kerítéseink és kapuink is azt a célt szolgálják, a szépség mellett, hogy Ön tartós, a hívatlan vendégeket eredményesen távoltartó megoldásokhoz juthasson.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha nemcsak igényes, gyönyörű megmunkálású, hanem egyben biztonságot nyújtó kovácsoltvas korlátra, vagy akár kerítésre, kapura van szüksége!Kívül tágasabb!

Kívül tágasabb!

Egy családi ház kerítése legyen mutatós és gondozott, de ami a legfontosabb; biztonságos. Ez az első védelmi vonal ugyanis, ami feltartja és megállítja a betolakodókat.

A kovácsoltvas kerítésekben teljesen megbízhat, mert ez az anyag strapabíró és időtálló. Annak érdekében, hogy nehezebb legyen megmászni, különféle kovácsoltvas elemeket, például csúcsdíszeket lehet a tetején kialakítani, ami nemcsak esztétikus, de a betörőkre nézve veszélyes is. Ha valakit zavar a kovácsoltvas anyagának egybefüggő feketesége, túl komornak találja az összképet, ezüst festékkel nagyszerűen lehet antikolni a különböző részeket..

Egy profin és okosan kivitelezett kovácsoltvas kerítéssel szépen keretezheti az otthonát, ugyanakkor olyan akadályt emelhet, ami komoly kockázatot is jelent azoknak, akik megfontolják a behatolást.

Keressen minket bizalommal, és készíttesse el velünk saját kovácsoltvas kerítését! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk egyedi igényeit, időtálló, stílusos kerítést készítünk!A motoros kapu előnyei

A motoros kapu előnyei

A kapunyitó motorok használata manapság már nélkülözhetetlen egy modern háztartásban, a kerti kapu ugyanúgy motorizálható, mint a főkapu vagy a garázskapu. De milyen előnyökkel jár egy motoros kapu használata?

Mondanunk sem kell, hogy a kényelem egyértelmű szempont. A kaput anélkül irányíthatjuk, hogy felesleges erőfeszítést kellene tennünk, de praktikusabb is, ha éppen zuhog az eső vagy nincs módunk például akadálytalanul kiszállni a kocsiból, hogy kézzel nyissuk a kaput.

A motoros kapuk a kényelem és praktikum mellett biztonságosak is. A kapunyitó motorok nagy hatótávolságának köszönhetően átlátható, hogy amikor zárjuk vagy nyitjuk a kaput, senki vagy semmi ne legyen a kapu szárnyainak az útjában. A modern kapuk ma már arra is képesek, hogy automatikusan érzékeljék a közeledőt, és ennek megfelelően működjenek.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és a segítségünkkel korszerűsítheti otthonát! Motoros kapukkal egyszerűbbek a hétköznapok, győződjön meg róla Ön is!Kültérre korlátot, de milyet?

Kültérre korlátot, de milyet?

Lépcsőfeljáró, erkély, terasz vagy akár balkon, esetleg kert? Mi bennük a közös? Mindegyikhez szükség van megbízható védelemre korlát vagy éppen kerítés képében. Egy korlát elsősorban biztonsági funkciót lát el, de nem elhanyagolható az esztétikai funkciója sem. Mivel ezeken a területeken kültéri elemekre van szükség, így nem mindegy, milyen alapanyagot választunk, milyen korlátot, kerítést használunk majd évekig, évtizedekig.

Az elsődleges cél az, hogy a korlát, kerítés ellenálló legyen a környezeti hatásokkal szemben, az időjárás változatos elemei ellen. A vas, fém elemek legnagyobb ellensége a rozsda, így a rozsdamentes korlátokkal nem tévedhetünk nagyot.

A rozsdamentes korlátokat kifejezetten úgy tervezték és alakították, hogy ne kelljen külön karbantartással, ápolással még óvni őket, hanem bírják a kültéri körülményeket.

Ugyanez igaz a kovácsoltvasra is. Horganyzott kovácsoltvas a kültérre tervezett korlátok, kerítések alapanyaga, ami nem csak szép, de ellenálló is.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kérjen tanácsot tőlünk rozsdamentes korlátokkal és egyéb elemekkel kapcsolatban!Érdeklődését szívesen fogadjuk! Bizalmával megtisztel minket!kovacsoltvas.lap.hu |  kerites.lap.hu |  garazskapu.lap.hu
Youtube
Pinterest
Google+